15 februari, 2018 in Företagsnytt

Team Oxby söker tandsköterska

tandvårdsgruppen lysekil logga tandläkare

Tandvårdsgruppen söker nu en tandsköterska på hel- eller deltid. Välkommen med din ansökan.

Tvg_team_oxby_gruppbild_2014Tandvårdsgruppen Team Oxby erbjuder tandvård för hela familjen. Här får man hjälp med allt från årskontroll till tandblekning och kirurgi. Estetisk tandvård, implantat eller tandreglering hjälper vi också till med. Vi har även ett eget tandtekniskt laboratorium som skapar kronor, broar och implantat. Vi tar emot remisser från andra tandläkare.

Vårt främsta mål är att våra kunder ska ha en frisk och fräsch mun hela livet. Vi är nio stycken i tandvårdsteamet, med filosofin att våra patienter ska trivas och bli lyssnade på. Vi lär av varandra, det gynnar patienterna.

Vi ersätter nu en av våra erfarna tandsköterskor och är nu i behov av en tandsköterska. Vi söker dig med tandsköterskeutbildning, gärna nyutbildad.

Det är viktigt att du fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att utvecklas. Du ska kunna arbeta flexibelt och effektivt med väl bibehållen kvalitet och hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, initiativförmåga och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett mentorprogram och en trevlig arbetsmiljö i nya fräscha och toppmoderna lokaler. Våra ledord är omtanke om patienten och kunskap. Ny teknik utvecklar vårt yrke och resultatet för våra patienter. Vi arbetar med CAD/CAM-utrustning och digital röntgen. Vi utför också forskning, utbildar och deltar i produktutveckling inom branschen. Personalens gemensamma nämnare är engagemang i patientarbetet och ett stort intresse för tandvård.

Varmt välkommen med din ansökan till gert.oxby @ tvg.nu. Märk ditt mail med Tandsköterska. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bra om du ansöker snarast. Sista ansökningsdag är 2018-03-08. Vi hoppas du vill arbeta hos oss.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Hel- eller deltid med fast månadslön
Lön: Fast månadslön
Lön enligt avtal.
Kontaktpersoner: Gert Oxby, tel 0523-12100, 070-3442815, gert.oxby@tvg.nu
Ansökan via e-post: gert.oxby @ tvg.nu
No Comments

Lämna ett svar

Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK