TVG-Dentalteknik är ett svenskt 3Shape TRIOS® Ready Lab. Vi arbetar med 3shape sedan 2009 och 2013 blev vi ett Trios Ready Lab. Vi kan ta emot era digitala avtryck direkt online.

För dig som kund innebär det reduced chairtime och du får en produkt med god estetik och hög precision i hållbara, moderna material. Vi skapar en kvalitativ produkt med full spårbarhet – klimatsmart med precision.

Medan din beställning konstrueras håller vi regelbunden kontakt med dig som beställare. Vi har hög servicegrad och kvalitetssäkrar i alla led. Du får glädje av vår erfarenhet av tandtekniska utmaningar och våra innovativa lösningar.

Visionen var att skapa en individanpassad produkt som är repeterbar när det gäller både kvalité, funktion och estetik. Det har vi idag!

Hjälp att komma igång

Vi guidar er gärna i att koppla upp er mot oss i 3shape Communicate. För er som är nya på Trios, eller funderar på att ta steget över till digital teknik, kan vi svara på frågor och även komma ut till er på föreläsning så ni kan orientera er mer inför er satsning.

Hitta oss på 3Shape

Finn och kontakta oss på 3shapecommunicate.com och koppla upp er mot oss.
Vår 3Shape Communicate e-mail är: johan.oxby @ tvg.nu  (utan mellanslag)

TVG Dentalteknik logga
Trios terminal

Analoga avtryck – till digital teknik

Ni som inte har en intraoral scanner kan ta del av det digitala flödet med hjälp av ett analogt avtryck, som vi avläser i vår 3shape labbscanner. Därefter kan vi leverera en digitalt framställd tandkonstruktion.

Trios tips och trix!

Så här kan ni mycket lättare se resultatet av ert avlästa avtryck: För att utvärdera ert avlästa avtryck på bästa sätt, använd funktionen som tar bort texturen. Mycket lättare att se resultatet av ert avlästa avtryck då. Det är alltid bra att dubbelkolla scanningen – särskilt preparationsgränsen – innan filen sänds till oss.

Skrivet om labbet

[udesign_recent_posts title=” ” category_id=”43″ num_posts=”1″ post_offset=”1″ num_words_limit=”13″ show_date_author=”0″ show_more_link=”0″ more_link_text=”Läs mer” show_thumbs=”1″ thumb_frame_shadow=”1″ post_thumb_width=”60″ post_thumb_height=”60″]

Kontakta labbet

Telefon direkt: +46 (0)735-26 41 73
Telefon växel: +46 (0)523-121 00
Fax: +46 (0)523-151 50
E-post: johan.oxby @ tvg.nu

Adress: TVG Dentalteknik
Valbogatan 52, 453 34 Lysekil

Trios-certifikat

Tvg Dentalteknik är trioscertifierat

Här kan du se vårt TRIOS-certifikat (pdf som öppnas i nytt fönster)

Dental24:s intervju

Dental 24 intervjuade Tandvårdsgruppen och oss om den digitala vardagens fördelar, efter att vi föreläst på Tylösandsdagarna 2015. Läs intervjun här (öppnas i nytt fönster)