5 november, 2018 in Aktuellt

Är du vår nya tandhygienist?

tandborstar tandläkare lysekil

Tandvårdsgruppen Team Oxby söker en tandhygienist på hel- eller deltid. Välkommen med din ansökan.

Tandvårdsgruppen Team Oxby erbjuder tandvård för hela familjen. Här får man hjälp med allt från årskontroll till tandblekning och kirurgi. Estetisk tandvård, implantat eller tandreglering hjälper vi också till med. Vi har även eget fullt digitaliserat tandtekniskt laboratorium, som skapar kronor, broar och avtagbar protetik. Vi tar naturligtvis emot remisser från andra tandläkare.

Vårt främsta mål är att våra kunder ska ha en frisk och fräsch mun hela livet. Vi är tio stycken i tandvårdsteamet, med filosofin att våra patienter ska trivas och bli lyssnade på. Vi trivs tillsammans och lär av varandra, det gynnar patienterna.

Våra önskemål för tjänsten

Det är viktigt att du fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att utvecklas. Du ska kunna arbeta flexibelt och effektivt med väl bibehållen kvalitet och hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, initiativkraft och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du kan vara nyutbildad eller erfaren tandhygienist. Erfarenhet från tandvårdsassistans är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett mentorprogram och en trevlig arbetsmiljö i nya fräscha och toppmoderna lokaler. Våra ledord är omtanke om patienten och kunskap. Ny teknik utvecklar vårt yrke och resultatet för våra patienter. Vi arbetar med CAD/CAM-utrustning och digital röntgen. Vi utför också forskning, utbildar och deltar i produktutveckling inom branschen.
Personalens gemensamma nämnare är engagemang i patientarbetet och ett stort intresse för tandvård.

tandläkare Gert Oxby lysekil

Varmt välkommen med din ansökan till gert.oxby @ tvg.nu. Märk ditt mail med Tandhygienist. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bra om du ansöker snarast. Sista ansökningsdag
är 2019-01-31. Vi hoppas att du vill arbeta hos oss.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Hel- eller deltid
Lön: Fast månadslön med individuell lönesättning.
Kontaktpersoner: Gert Oxby, tel 0523-12100, 070-3442815, gert.oxby @ tvg.nu
Ansökan via e-post: gert.oxby @ tvg.nu
No Comments

Lämna ett svar

Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK