Tel: 0523-121 00

Nya tandläkarteamet på plats

Nu är nya tandläkarteamet på plats hos oss och de arbetar i full fart redan. Välkommen att träffa dem när du besöker oss.

Tandvårdsgruppen har tidigare rapporterat att vi har anställt ett nytt tandläkarteam. Den nye tandläkaren, Jim Skoglund, är på plats sedan februari. Sedan 1 maj finns även vår nya, rutinerade tandsköterska på plats. Hon heter Katarina Johansson och kommer närmast från Folktandvården i Lysekil.

Jim Skoglund och Katarina Johansson

Tandläkare Gert Oxby tillsammans med Katarina Johansson, tandsköterska och Jim Skoglund, tandläkare som bildar Tandvårdsgruppens tredje behandlingsteam. Foto: Terje W Fredh

Nu är vi tre team som behandlar patienter samtidigt, säger VD Gert Oxby. Vi tre tandläkare arbetar parallellt och vi kan ta emot patienter i fyra olika behandlingsrum. Vi delar kunskap med varandra och samverkar vid komplicerade tandingrepp. Vi har också som målsättning att på sikt kunna öka Tandvårdsgruppens öppettider. Totalt är vi nu 11 anställda i Läkarvillan.

Lysekils-Posten skrev en artikel om det nya teamet.

Kommentera

Öppettider

Månd, onsd-fred. 08.00-14.00
Tisdagar 13.00-19.00
Välkomna!

Labbet är Trioscertifierat

Vårt dentallabb är trioscertifierad

Dela gärna sidan!

Hitta hit & adress

Tandvårdsgruppen
Valbogatan 52
453 34 LYSEKIL, Sweden

Gratis parkering finns inne på gården.

Google Map


Jag vill registrera mig!

Vill du bli patient hos Tandvårdsgruppen? Då går det fint att registrera sig här på hemsidan. Hjärtligt välkommen till oss!

Aktuellt