20 januari, 2016 in Företagsnytt

Tandvårdsgruppen utökar med ett nytt tandläkarteam

Tvg unga generationen Jim skoglund

Tandvårdsgruppen fortsätter att satsa för framtiden och anställer nu ytterligare en tandläkare och en tandsköterska.

tandläkare Gert Oxby lysekil– Vi utökar för att möta den ökade patienttillströmningen. Vi har mycket att göra vilket är jätteroligt, säger VD Gert Oxby. Med ett team till kan vi ha tre tandläkare igång samtidigt. Rekrytering av tandsköterska pågår och tandläkaren kan vi redan nu hälsa välkommen.

Jim Skoglund, som den nya tandläkaren heter, börjar hos Tandvårdsgruppen den 15 februari. Han är 25 år. Extra roligt är att Jim har lokal anknytning, han är uppvuxen i Lysekils kommun och har gått i skola i Lysekil. Tandläkarutbildningen genomförde han i Norrland och han tog examen 15 januari i år.

Jim Skoglund
Jim Skoglund

Så här presenterar Jim sig själv:

Jag är en trevlig och glad kille från Lysekil. Jag är nybliven tandläkare som har studerat vid Umeå universitet. Eftersom jag längtade tillbaka till västkusten så sökte jag mig hit och fick chansen att vara medarbetare på Tandvårdsgruppen. Väl mött!

– När Jim är på plats kommer vi tre tandläkare att arbeta parallellt och vi kan ta emot patienter i fyra olika behandlingsrum, säger Gert Oxby. Vi kommer att dela kunskap med varandra och samverka vid komplicerade tandingrepp. Vi har också som målsättning att på sikt kunna öka Tandvårdsgruppens öppettider.

Med det nya teamet på plats blir det fler bokningsbara patienttider. Parallellt kommer tandläkare Gert Oxby att dra ner lite på sin arbetstid. Han kommer att ha en patientfri dag i veckan från 1 mars i år fram till sommarsemestern, och fortsätter sannolikt med det även i höst. Detta frigör tid till produktutveckling och forskning, och även till ledig tid när så önskas.

Tandvårdsgruppen önskar Jim Skoglund hjärtligt välkommen till kliniken i Lysekil. Patienter kan redan nu boka tid hos Jim.
No Comments

Lämna ett svar

Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK