27 juni, 2016 in Företagsnytt

Reportage om vårt klinikbygge

Läkarvillan Tandvårdsgruppen Lysekil tandläkare

Tandläkartidningen har varit på reportagebesök i Lysekil apropå klinikbygget i Läkarvillan där vi numera huserar, berättar Gert Oxby.

Tandvårdsgruppen Lysekil flyttade i september 2014 in i nya lokaler, efter att ha helrenoverat Läkarvillan sedan januari. Flytten blev en uppgradering till helt moderna lokaler med full ergonomi. Byggprojektet involverade många leverantörer, de flesta av dem från Lysekil med omnejd.

Tandläkartidningen riktar sig till landets tandläkare och tandvårdskliniker, och artikeln tar upp goda råd inför ett klinikbygge eller omfattande renovering av tandläkarlokaler. Läkarvillan presenteras utförligt i artikeln, både dess historik och hur utrymmena används idag. Inte minst beskriver den byggprojektets faser och vilken expertis som varit inkopplad för att nå slutresultatet – en klinik som både har hög funktionalitet och stor trivsel för patienter och personal. Artikeln kryddas sedan med Gert Oxbys bästa byggråd för de kliniker som står inför en renovering och uppgradering till digital teknik.

Här kan du läsa artikeln, skriven av Marie Corneliusson. Fotograf: Lena Öritsland.

 

 
No Comments

Lämna ett svar

Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK