5 november, 2014 in Aktuellt

Fantastiskt rolig invigning!

Stort tack till alla er som besökte Tandvårdsgruppen på invigningsdagen! Uppslutningen var stor, både på Öppet hus dagtid och på festen kvällstid. Här kan du se bilder.

Den 11 oktober hade vi haft öppet en dryg månad i de nya lokalerna och bjöd in till Öppet hus. Patienter, branschkollegor,  allmänhet och vänner var välkomna att gå husesyn och fika med oss. Många kom och det blev en händelserik dag. Vi visade runt, svarade på frågor och fick beröm för lokalen och utsikten. Både saft och kaffe gick åt. Nivån i karamellskålen sjönk, konstigt nog mer än i skålen med minitandkrämer ;-). Vår samarbetspartner Dentsply fanns hos oss och visade sina implantat. De väckte intresse. En trollkarl fanns också på plats, till barnens förtjusning.

Vi fick blommor och beröm i mängder – stort tack! Gunnar Hagel hade till och med skapat en dikt och framförde den med schvung som du kan se i filmen nedan.

På kvällen passade vi på att fira lite extra, med en fest. Bygget av lokalerna höll på från januari till början av september så vi bjöd in alla som arbetat med bygget och alla på Tandvårdsgruppen med respektive. Därtill branschkollegor och vänner från nära och fjärran. Festen hade medelhavstema och Luna levererade den goda maten. Gästerna och vi minglade, pratade (förhoppningsvis pratade vi med alla!), njöt av god mat och häpnade åt trollkarlens färdigheter.

Nedan bjuder vi på lite blandade bilder från Öppet hus och festen. LP gjorde också ett mingelreportage från festen.

Stort tack till alla som kom och invigde lokalerna tillsammans med oss och gjorde dagen till ett minne för livet! Tack också alla som arbetade med bygget av huset, och till alla som bidrog med intresse och uppmuntrande ord under byggtiden. Sist men inte minst tack för alla blommor och presenter.
No Comments

Lämna ett svar

Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK