Tel: 0523-121 00

Arbeta hos Tandvårdsgruppen

Tandläkare lysekil team oxby tandvårdsgruppenVi är alltid intresserade av att höra från kompetenta blivande medarbetare. Vi välkomnar din spontanansökan på gert.oxby @tvg.nu. Vi siktar bland annat på att utöka vårt laboratorium.

Tandvårdsgruppen erbjuder en lugn och fin arbetsplats som använder de senaste metoderna och utrustningen. Hos oss står patienten i centrum. Personalens gemensamma nämnare är engagemang i patientarbetet och ett stort intresse för tandvård. Vi är omtänksamma både mot varandra och mot våra patienter.  Vi tittar mycket på de nationella riktlinjerna och rättar oss efter dem.

Vi arbetar i ljusa och centrala lokaler i Lysekil. I september 2014 flyttade vi till eget hus och passade samtidigt på att uppgradera till det senaste i tandvårdsutrustning. Utöver toppmoderna lokaler fick vi balkong, uteplats och egen gårdsparkering. Vi trivs bra tillsammans vilket vi tror att våra patienter också upplever när de besöker oss. Våra ledord är omtanke om patienten och kunskap. Ny teknik utvecklar vårt yrke och resultatet för våra patienter. Vi arbetar med CAD/CAM-utrustning och digital röntgen. Vi utför också forskning, utbildar och deltar i produktutveckling inom branschen.

PS: Vill du praktisera hos oss? Vi tar gärna emot tandvårdsinriktade praktikanter.

 

 

Öppettider

Månd, onsd-fred. 08.00-14.00
Tisdagar 13.00-19.00
Välkomna!

Labbet är Trioscertifierat

Vårt dentallabb är trioscertifierad

Dela gärna sidan!

Hitta hit & adress

Tandvårdsgruppen
Valbogatan 52
453 34 LYSEKIL, Sweden

Gratis parkering finns inne på gården.

Google Map


Jag vill registrera mig!

Vill du bli patient hos Tandvårdsgruppen? Då går det fint att registrera sig här på hemsidan. Hjärtligt välkommen till oss!

Aktuellt