Tel: 0523-121 00

Praktisera hos Tandvårdsgruppen

Tandläkare lysekil ger kurserTandvårdsgruppen i Lysekil tar gärna emot praktikanter från tandvårdhögskolorna och Odontologen. Blivande tandläkare och tandtekniker har möjlighet att få ett givande utbyte hos oss då vi arbetar med de senaste digitala teknikerna.

Vi tar gärna emot praktikanter från gymnasiet. Gymnasieelever kan få känna på yrket inför högskoleval.

Vi är åtta stycken i tandvårdsteamet, inklusive en hygienist, och kan behandla 3-5 patienter parallellt. Vi utför löpande och förebyggande tandvård liksom kirurgi. I vårt inhouse dentallaboratorium tillverkas kronor, broar och implantat. Du får möjlighet att uppleva hela kedjan från patientutredning till tillverkning och åter till patienten. Vi trivs bra tillsammans vilket vi tror att våra patienter också upplever när de besöker oss.

I september 2014 flyttade vi till toppmoderna lokaler och vi huserar nu i en egen villa i centrala Lysekil. Här finns balkong, uteplats och egen gårdsparkering. Har du inte tillgång till eget boende kanske vi kan hitta en lösning gemensamt. Lysekil ligger i Bohuslän och vid havet, så här finns gott om fritidssysselsättningar inklusive paddling, klättring, dykning, vandring och mycket mer.

Praktisera hos oss! Sänd din ansökan till gert.oxby @ tvg.nu.

Öppettider

Månd, onsd-fred. 08.00-14.00
Tisdagar 13.00-19.00
Välkomna!

Labbet är Trioscertifierat

Vårt dentallabb är trioscertifierad

Dela gärna sidan!

Hitta hit & adress

Tandvårdsgruppen
Valbogatan 52
453 34 LYSEKIL, Sweden

Gratis parkering finns inne på gården.

Google Map


Jag vill registrera mig!

Vill du bli patient hos Tandvårdsgruppen? Då går det fint att registrera sig här på hemsidan. Hjärtligt välkommen till oss!

Aktuellt