7 september, 2014 in Forskning

Patienter sökes för ny implantatstudie

tandläkare lysekil

tandläkare lysekilTandvårdsgruppen sökte 2014 ett 30-tal patienter för en ny forskningsstudie. Denna ansökan är inte längre aktuell.

Du som tror dig behöva implantat har nu chansen att få ett av marknadens bästa implantat och samtidigt bidra till forskning. Maila ditt intresse till info @ tvg.nu eller beställ en tid för undersökning.

Implantatstudien kommer att pågå cirka 3-5 år. Ett välrenommerat implantatsystemet kommer att användas. Deltagarna får täta uppföljningar vilket ger trygghet. Vi startar med en kravspec, till exempel vilka områden i munnen som skall ingå, hälsotillstånd, vilken typ av implantat, tillgänglig benmängd osv. Syftet med studien är att skapa ytterligare dokumentation och patientfeedback för implantatsystemet.

När du ändå ska göra ett ingrepp, se till att få det bästa på marknaden. Din mun får bästa möjliga insats. Du behandlas av ett rutinerat team som har satt många implantat – och dessutom utbildar andra tandläkare i metoden. Implantaten kommer från Dentsply och kallas Astra Tech System och är med all sannolikhet det bästa implantatsystemet i världen. Implantatet har en unik – patenterad – benstimulerande yta, som främjar en snabb inläkning.

När implantatet är på plats görs regelbunda undersökningar under 3-5 år. Din munstatus registreras i detalj, med modern röntgenteknik och foto. Självklart gör vi samtidigt en visuell granskning av din allmänna tandhälsa och ger dig goda råd.

Välkommen att höra av dig.
Genom att surfa på denna hemsida samtycker du till vår integritetspolicy (GDPR).
OK