Tel: 0523-121 00

Reportage om vårt klinikbygge

Tandläkartidningen har varit på reportagebesök i Lysekil apropå klinikbygget i Läkarvillan där vi numera huserar, berättar Gert Oxby.

Tandvårdsgruppen Lysekil flyttade i september 2014 in i nya lokaler, efter att ha helrenoverat Läkarvillan sedan januari. Flytten blev en uppgradering till helt moderna lokaler med full ergonomi. Byggprojektet involverade många leverantörer, de flesta av dem från Lysekil med omnejd.

Tandläkartidningen riktar sig till landets tandläkare och tandvårdskliniker, och artikeln tar upp goda råd inför ett klinikbygge eller omfattande renovering av tandläkarlokaler. Läkarvillan presenteras utförligt i artikeln, både dess historik och hur utrymmena används idag. Inte minst beskriver den byggprojektets faser och vilken expertis som varit inkopplad för att nå slutresultatet – en klinik som både har hög funktionalitet och stor trivsel för patienter och personal. Artikeln kryddas sedan med Gert Oxbys bästa byggråd för de kliniker som står inför en renovering och uppgradering till digital teknik.

Här kan du läsa artikeln, skriven av Marie Corneliusson. Fotograf: Lena Öritsland.

 

 

Kommentera

Öppettider

Månd, onsd-fred. 08.00-14.00
Tisdagar 13.00-19.00
Välkomna!

Labbet är Trioscertifierat

Vårt dentallabb är trioscertifierad

Dela gärna sidan!

Hitta hit & adress

Tandvårdsgruppen
Valbogatan 52
453 34 LYSEKIL, Sweden

Gratis parkering finns inne på gården.

Google Map


Jag vill registrera mig!

Vill du bli patient hos Tandvårdsgruppen? Då går det fint att registrera sig här på hemsidan. Hjärtligt välkommen till oss!

Aktuellt