tandläkare Gert Oxby lysekil

Gert Oxby

Tandläkare och VD

Nestorn bland våra tandläkare, med stor rutin på implantat och tandkonstruktioner. Med start 2018 har Gert en mer tillbakadragen roll: Han behandlar inte patienter dagligen men förblir en mentor och deltar i klinikarbetet bakom kulisserna. Han rycker in som behandlande tandläkare vid sjukdom och speciellt komplicerade patientfall.

____________________________________

Tandhygienist

Tandhygienisten hjälper människor att ha friska tänder och få behålla dem livet ut. Behandlingen är förebyggande och är ett bra sätt att undvika framtida hål i tänderna eller tandlossning.

____________________________________

Elin Johansson

Tandsköterska

Elin är en av våra duktiga tandsköterskor sedan 2021. Hon är utbildad tandsköterska från Tandsköterskehögskolan.

 

____________________________________

 

Jill oxby med mellanrumsborste

Jill Oxby

Receptionist och administratör

Eva hälsar dig välkommen och sköter tidbokningen för alla patienter. Hon ordnar också så att patientens årliga tandvårdsbidrag dras som en rabatt på patientens räkning.

___________________________________

tandläkare Fredrik oxby lysekil

Fredrik Oxby

Tandläkare och klinikchef

Fredrik är vår klinikchef från 2018 och är en rutinerad tandläkare med många år i yrket.

[/one_half]
[divider_top]

____________________________________

Johan Oxby

Johan Oxby

Tandtekniker

Johan är föreståndare för TVG Dentalteknik, vårt in-house tandtekniska laboratorium. Nattetid tillverkar svarven nya tandkonstruktioner från datorfiler så labbet är faktiskt produktivt dygnet runt.

____________________________________

 

 

____________________________________

Jim Skoglund

Tandläkare

Ännu en av våra duktiga tandläkare som älskar sitt yrke. Jim är vår senast anställde tandläkare i Team Oxby. Han är uppvuxen i Lysekils kommun och utbildad vid Umeå Universitet och han har skaffat sig god erfarenhet från teamarbete i Lysekil. Han började hos oss i februari 2016.

 

____________________________________

Pauline Mets

Tandsköterska

En av våra duktiga tandsköterskor. Pauline började hos oss i oktober 2022 och har färska kunskaper med sig från Tandsköterskehögskolan. Hon är även utbildad djursjukvårdare och har arbetat på Nordens Ark. Hon bor i Hunnebostrand. Vi är glada för ytterligare en kompetent medarbetare och önskar henne varmt välkommen.

Arbeta hos oss

Vi är alltid intresserade av att höra från kompetenta blivande medarbetare. Vi välkomnar din ansökan på gert.oxby @tvg.nu.

Läs mer