tandläkare Gert Oxby lysekil

Gert Oxby

Tandläkare och VD

Nestorn bland våra tandläkare, med stor rutin på implantat och tandkonstruktioner. Med start 2018 har Gert en mer tillbakadragen roll: Han behandlar inte patienter dagligen men förblir en mentor och deltar i klinikarbetet bakom kulisserna. Han rycker in som behandlande tandläkare vid sjukdom och speciellt komplicerade patientfall.

Arbeta hos oss

Vi är alltid intresserade av att höra från kompetenta blivande medarbetare. Vi välkomnar din ansökan på gert.oxby @tvg.nu.

Läs mer

tandhygienist Lysekil

Ina Holmgren

Tandhygienist

Ina hjälper människor att ha friska tänder och få behålla dem livet ut. Behandlingen är förebyggande och är ett bra sätt att undvika framtida hål i tänderna eller tandlossning.

Elin Johansson

Tandsköterska

Elin är en av våra duktiga tandsköterskor sedan 2021.

Eva Oxby Tandvårdsgruppen Lysekil

Eva Oxby

Receptionist och administratör

Eva hälsar dig välkommen och sköter tidbokningen för alla patienter. Hon ordnar också så att patientens årliga tandvårdsbidrag dras som en rabatt på patientens räkning.

tandläkare Fredrik oxby lysekil

Fredrik Oxby

Tandläkare och klinikchef

Fredrik är vår klinikchef från 2018 och är en rutinerad tandläkare med många år i yrket.

Johan Oxby

Johan Oxby

Tandtekniker

Johan är föreståndare för TVG Dentalteknik, vårt in-house tandtekniska laboratorium. Nattetid tillverkar svarven nya tandkonstruktioner från datorfiler så labbet är faktiskt produktivt dygnet runt.

Jill oxby med mellanrumsborste

Jill Oxby

Tandteknikerassistent och receptionist

Jill arbetar också på labbet TVG Dentalteknik. Till vardags ser hon till att nya tänder får sin rätta färgnyans, så de matchar patientens egna tänder. Hon planerar också vardagen i patientmottagandet tillsammans med Eva Oxby i receptionen.

Jim Skoglund

Tandläkare

Ännu en av våra duktiga tandläkare som älskar sitt yrke. Jim är vår senast anställde tandläkare i Team Oxby. Han är uppvuxen i Lysekils kommun och utbildad vid Umeå Universitet och han har skaffat sig god erfarenhet från teamarbete i Lysekil. Han började hos oss i februari 2016.

Kajsa Fjällmyr

Kajsa Fjällmyr

Tandsköterska

En av våra duktiga tandsköterskor. Kajsa började hos oss i april 2018 och kommer närmast från en tjänst på Brånemark center i Mölndal.  Hon och maken ville flytta tillbaka till Lysekils kommun och vi är glada för ytterligare en kompetent medarbetare.

Emma Karlsson

Emma Karlsson

Lokalvårdare

Emma ser till att det alltid är rent och fint hos oss, och trivsamt!