Tel: 0523-121 00

Tandhygienist sökes

Tandvårdsgruppen Team Oxby söker en tandhygienist på hel- eller deltid. Välkommen med din ansökan.

Vi ersätter vår erfarna tandhygienist Annsofi, som under hösten påbörjar arbete i ett projekt inom VG-regionen: CÄT Centrum för äldretandvården kommer att dra upp nya riktlinjer för de äldres tandhälsa inom regionen.

Tandvårdsgruppen Team Oxby erbjuder tandvård för hela familjen. Här får man hjälp med allt från årskontroll till tandblekning och kirurgi. Estetisk tandvård, implantat eller tandreglering hjälper vi också till med. Vi har även ett eget tandtekniskt laboratorium som skapar kronor, broar och implantat. Vi tar emot remisser från andra tandläkare.
Vårt främsta mål är att våra kunder ska ha en frisk och fräsch mun hela livet. Vi är tio stycken i tandvårdsteamet, med filosofin att våra patienter ska trivas och bli lyssnade på. Vi trivs tillsammans och lär av varandra, det gynnar patienterna.

Våra önskemål för tjänsten

Det är viktigt att du fungerar bra i grupp, har god kommunikationsförmåga och tycker om att utvecklas. Du ska kunna arbeta flexibelt och effektivt med väl bibehållen kvalitet och hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, initiativförmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett mentorprogram och en trevlig arbetsmiljö i nya fräscha och toppmoderna lokaler. Våra ledord är omtanke om patienten och kunskap. Ny teknik utvecklar vårt yrke och resultatet för våra patienter. Vi arbetar med CAD/CAM-utrustning och digital röntgen. Vi utför också forskning, utbildar och deltar i produktutveckling inom branschen. Personalens gemensamma nämnare är engagemang i patientarbetet och ett stort intresse för tandvård.

Ansökningstid

tandläkare Gert Oxby lysekilVarmt välkommen med din ansökan till gert.oxby @ tvg.nu. Märk ditt mail med Tandhygienist. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bra om du ansöker snarast. Sista ansökningsdag är 2018-09-10. Vi hoppas du vill arbeta hos oss.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Hel- eller deltid
Lön: Fast månadslön, lön enligt avtal.
Kontaktpersoner: Gert Oxby, tel 0523-12100, 070-3442815, gert.oxby @ tvg.nu
Ansökan via e-post: gert.oxby @ tvg.nu

 

Kommentera

Öppettider

Månd, onsd-fred. 08.00-14.00
Tisdagar 13.00-19.00
Välkomna!

Labbet är Trioscertifierat

Vårt dentallabb är trioscertifierad

Dela gärna sidan!

Hitta hit & adress

Tandvårdsgruppen
Valbogatan 52
453 34 LYSEKIL, Sweden

Gratis parkering finns inne på gården.

Google Map


Jag vill registrera mig!

Vill du bli patient hos Tandvårdsgruppen? Då går det fint att registrera sig här på hemsidan. Hjärtligt välkommen till oss!

Aktuellt